Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMES ZEEN CHANIA,A LUXURY COLLECTION RESORT,CRETE

Descriere

Situat în Kato Daratso, la 0,9 km de plaja Iguana, Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort, Creta, premiat cu AHEAD Design, oferă cazare cu 2 restaurante, o piscină în aer liber, un centru spa Soma, o sala de fitness, un bar pe plajă și parcare privată gratuită. Amplasat într-o oază de vegetație tropicală, bananieri și palmieri, chiar deasupra plajei, oferă vedere neîntreruptă la orașul Chania si la câmpurile dese de bambus.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Chania International, situat la 8,7 km de Domes Zeen Chania. Orașul vechi Chania, aflat la distanță de mers pe jos, invită oaspeții să participe la evoluția culturală continuă a orașului antic.

Facilitati hotel

Imaginați-vă o escapadă care combină farmecul seducător al luxului cu spiritul realist al Cretei autentice.  De la cazarea în opțiunile  de cazare premium sau ultra-luxoase până la un spectru vast de servicii personalizate, zone rezervate exclusiv membrilor și avantaje de nivel de elită, hotelul  răspunde tuturor așteptărilor dumneavoastră, indiferent cât de mari ar fi acestea. De la opțiuni alimentare excepționale la tratamente spa indulgențe și beneficii exclusive într-un cadru de poveste, hotelul este personalizat în mod constant pe placul dumneavoastră.

Facilitati camera

Acest hotel de 5 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop și un serviciu de room service. Toate unitățile de cazare oferă o terasă însorită din piatră mobilată, cu vedere la grădină tropicală sau la mare, iar oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.