Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bransilvania - Fantasy Boutique Chalet - Adults Only

Descriere

Bransilvania Chalet este o locatie de poveste creata cu suflet pentru suflet, in inima emblematicului Bran, menita sa va conduca intr-o atmosfera pe cat de eleganta si distinsa pe atat de calda si familiara. Relaxarea, deconectarea, linistea si intimitatea sunt obiectivele pe care vi le propunem atunci cand va invitam sa alegeti destinatia noastra de vacanta. Bransilvania va asteapta sa traiti o experienta unica intr-un decor plin de farmec si autenticitate, sa va bucurati de traditie, cultura si peisajele spectaculoase din imprejurimi.

Conceptul Adult' s Only pe care am dorit sa il imbratisam, vine sa satisfaca nevoia persoanelor aflate in cautare iesirii din cotidian si sa ofere o vacanta lipsita de griji! Flexibilitatea noastra, ne permite sa gazduim persoane aflate in cautarea linistii si deconectarii dar si intalniri de afaceri/corporate, seminarii si intruniri private.


Inconjurata de un peisaj natural sublim, la poalele muntilor Bucegi pe langa care raul Poarta isi murmura povestea de sute de ani, locatia noastra va pune la dispozitie 8 (16 persoane) camere de un rafinament si confort aparte. Atentia la detalii si personalitatea fiecareia au trasforma aceast locatie de vacanta intr-un loc fascinan. Fiecare colt al Bransilvaniei spune o poveste pe care va invitam sa o descoperiti!


Aparte de ceea ce veti gasi in propria camera, veti beneficia si de alte facilitati cum ar fi posibilitatea de a va prepara un ceai cald sau cafea pe care sa le serviti in salonul elegant pe care l-am amenajat si l-am dedicat culturii si istoriei specifice locului sau in mansarda spatioasa cu balcon, ce ofera o vedere impresionanta spre crestele muntilor. Tot aici va puteti delecta citind o carte asezati langa semineu, sa ascultati o muzica relaxanta in surdina, sa urmariti un film, documentar, orice va face placere. Terasa si gradina noastra este prevazuta cu spatii de relaxare si servire a mesei.


La cerere putem oferi sugestii de activitati in zona sau pachete cu programe de activitati pentru grupuri de prieteni/corporate. Aceste programe se pot desfasura atat la interior cat si in exterior si pot fi sustinute atat in limba romana cat si in engleza.


REGULILE CASEI:

- Shose Off - Fara incaltaminte de exterior in locatie

- Adult’ s Only

- Fumatul interzis in interior. Avem spatii amenajate in acest sens

- Fara petreceri organizate

- Capacitate max. 16 persoane

- Fara animale de companie. Iubim animalele dar dorim sa pastram aceasta regula

- Fara mancare si bauturi din afara locatiei

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Mobilier extern
Monitorizare video exterior
Șezlonguri
Terasă
Grădină
Șemineu interior
Cameră de jocuri
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Alarmă
Alarmă fum
Zonă TV la comun
Zonă picnic
Doar adulți

Locatie