Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPITOL - ETALON

Descriere

Localizat in inima Bucurestiului, in cea mai agitata si populata zona, pe celebra Calea Victoriei, Hotelul Capitol se afla la cativa pasi de cele mai importante atractii turistice precum Muzeul National de Istorie, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Teatrul National sau zona pietonala a Centrului Vechi. Calea Victoriei este una din cele mai importante artere situata in centrul Bucurestiului.
Hotelul gazduieste la parterul cladirii Restaurantul Capitol, loc preferat de intalnire al multor scriitori, muzicieni si artisti.

Descriere Camere
Single
Spatioasa, nou mobilata, cu o suprafata de 13 mp. Cu saltele Mobexpert ortopedice pentru a asigura un somn linistit si odihnitor. Camerele single au vedere spre curtea interioara si asigura liniste deplina pe timp de zi sau noapte. Dotate cu aer conditionat.
Double
Spatioasa, nou mobilata cu o suprafata de 17 mp. Paturi matrimoniale sau twin dotate cu saltele Mobexepert ortopedice pentru a asigura un somn odihnitor. Camerele double au vedere spre Cercul Militar sau spre Calea Victoriei asigurand o vedere panoramica asupra arhitecturii de alta data.
Dotate cu aer conditionat.
Double Superior
Foarte spatioasa, nou mobilata si cu o suprafata de 24 mp. Paturi matrimoniale dotate cu saltele Mobexpert ortopedice pentru a asigura un somn odihnitor. Camerele Double Superior au vedere spre Cercul Militar asigurand o vedere panoramica asupra arhitecturii de alta data. Dotate cu aer conditionat.
Apartament
Foarte spatios, cu suprafata generoasa de 30 mp. Aceste apartamente au hol, camera de zi care permite extinderea canapelei sau adaugarea unui extrabed, dormitor cu pat matrimonial, baie si toaleta pentru oaspeti. Apartamentele permit o vedere panoramica impresionanta asupra Cercului Militar si Calea Victoriei. Dotate cu aer conditionat.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.