Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARUS-ETALON

Descriere

Situat in centrul districtului de afaceri din Chisinau si la 20 de minute cu masina de aeroportul international Chisinau, acest hotel ofera internet WiFi gratuit si preparate din bucataria traditionala moldoveneasca si internationala.
In spatele unei fata de moderne, Vila Arus ofera camere mobilate confortabil, toate dotate cu TV prin cablu si prin satelit, zona de relaxare si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Papuci, halat de baie si balcon sunt, de asemenea, dotari standard.

Oaspetii sunt bineveniti sa ia masa in elegantul restaurant Arus, completat cu cochete decoratiuni de masa si candelabre suspendate. Aici sunt servite un mic dejun tip bufet si o varietate de feluri de mancare europene si moldovenesti.

Oferind inchiriere de masini, servicii de spalatorie si servicii de bagaje, Villa Arus invita, de asemenea, oaspetii sa se relaxeze pe terasa in aer liber, cu vedere la gradina cu flori frumoase.

Gara din Chisinau este la aproximativ 1,5 km de Arus. Intins si verde, parcul Valea Trandafirilor din Chisinau se afla la 12 minute de mers pe jos, ideal pentru plimbari relaxante.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.