Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOLLY ALON- etalon

Descriere

Acest hotel din centrul orasului Chisinau se afla intr-o zonq linistita de linga parcul stefan cel Mare si ofera un centru spa cu piscina, acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuita. Camerele au aer conditionat.
Hotelul Jolly Alon are si un restaurant elegant, cu un pian cu coada. Sunt servite mincaruri moldovenesti si europene, precum si vinuri locale si coniacuri.
Camerele si suitele Hotelului Jolly Alon au minibar, seif si TV prin satelit. Baile private au halat de baie si papuci, iar camerele deluxe si suitele au balcon.
Oaspetii se pot relaxa in sauna turceasca sau finlandeza. De asemenea, in cladirea hotelului exista un salon de infrumusetare si o gams largs de magazine.
Proprietatea are receptie deschisa nonstop si un magazin de cadouri. Sunt disponibile si 5 sali de conferineea.
Jolly Alon se afla la aproximativ 4 minute de mers pe jos de Muzeul National de Arte Plastice si de Muzeul National de Istorie. Arcul de Triumf din Chisinau este la 800 de metri de Hotelul Jolly Alon, iar Parcul Central este la 100 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Chisinau, la 13 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.