Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradet Ensana Health Spa

Descriere

Daca va plac hotelurile cu arhitectura deosebita si concediile balneare relaxante, Bradet Health Spa Hotel este locul potrivit pentru dvs. Va puteti astepta la multe beneficii din partea Hotelului Bradet. Concret, cunostinte medicale exceptionale de specialitate si unele dintre cele mai eficiente tratamente medicale alternative pentru probleme locomotorii, boli dermatologice sau afectiuni ginecologice. De asemenea, hotelul nostru este locul perfect pentru evenimente corporate importante, seri de gala sau petreceri de nunta romantice.
Inalta calitate a serviciilor si gama vasta de facilitati exclusiviste ale Bradet Health Spa Hotel sunt ceea ce il diferentiaza si il fac sa fie principalul hotel din regiune si unul dintre cele mai bune hoteluri din Romania.Principalele atractii:
88 de camere si 5 apartamente cu design modern
O atmosfera ambientala unica. Servicii superioare de 4 stele si facilitati moderne
Apa naturala sarata din legendarul Lac Ursu
Acces la Centrul Spa cu bazine de inot, bazine Kneipp,
bazine cu apa sarata, camere de tratament, zona de infrumusetare, zona de saune
si centru de fitness
Gama completa de tratamente medicale si terapeutice, masaje
de relaxare, tratamente de infrumusetare
Destinatie balneara renumita cu un program cultural si
sportiv diversificat
WiFi gratuit in intregul hotel. Zona de spa si tratamente balneare de la Sovata Health Spa Hotel se intinde pe doua etaje. La un etaj se afla bazinul de relaxare, cu o atmosfera linistita, si bazinul cu apa sarata de dimensiuni mari, umplut cu apa terapeutica din Lacul Ursu. Aici veti mai regasi zona de tratament spatioasa, cu camere specializate pentru gama larga de tratamente balneare medicale si de relaxare eficace.

Specialitatea medicala a statiunii de renume mondial Sovata este utilizarea remediilor naturale speciale ale regiunii. Apa sarata a Lacului Ursu si namolul terapeutic provenit din acesta sunt in special eficace, datorita proprietatilor lor antiinflamatorii, in tratamentul tulburarilor musculo-scheletice, bolilor dermatologice si afectiunilor ginecologice sau alergiilor respiratorii.
La etajul inferior, adultii pot intra in spatiosul bazin de inot si in bazinul cu hidromasaj, in timp ce cei mici se pot bucura de un bazin special pentru copii. Aici, veti gasi al doilea bazin cu apa sarata si zona saunelor, cu sauna finlandeza, cu aburi si cu infrarosii, precum si o cabina aromatica.
Un centru de fitness, o camera de gimnastica, propriul salon de infrumusetare si un spatiu generos in aer liber completeaza centrul de spa si tratament.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie