Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelul Carol va asteapta in centrul statiunii Vatra Dornei, la numai 150 metri de partiile de ski! Arhitectura austro-ungara a hotelului, impreuna cu stilul vintage se imbina cu confortul tehnologiei moderne. Hotelul dispune de 36 locuri de cazare, parcare proprie monitorizata 24H, gradina de vara si terasa incalzita, loc de joaca pentru copii si un centru SPA.

Localizarea ii ofera o pozitie privilegiata, fiind asezat in inima statiunii Vatra Dornei, la numai cateva minute de gara si centrul orasului.


Facilitati camere: 17 camere cu design deosebit care imbina intr-o armonie perfecta eleganta secolului XIX cu modernul si tehnologia secolului XIX. Spatiile generoase care va asigura confortul si intimitatea de care aveti nevoie sunt structurate astfel: 3 camere duble, 10 garsoniere, 3 apartamente cu un dormitor si 1 apartament cu doua dormitoare.
In fiecare camera veti gasi o mobila eleganta, TV cu cablu, telefon international, acces la internet, aparat pentru purificarea aerului, frigider cu minibar.
Restaurantul, cu o capacitate de 100 locuri, va ofera stil, clasa si rafinament. Maestrii artei culinare va vor rasfata cu cele mai deosebite retete culinare traditionale romanesti sau internationale.

Servicii de care puteti beneficia la Hotel Carol: 24h receptie, room-service 7.00a23.00, trezirea clientilor la ora solicitata, primirea si transmiterea corespondentei, fax/xerox, servicii de spalatorie ce includ spalare si calcare, seif depozitare valori, materiale de informare turistica, comenzi taxi, informatii privind orarul mijloacelor de transport, vanzari de marfuri de stricta necesitate, tratament balnear in apropierea hotelului (50m distanta).
Statiunea Vatra Dornei, supranumita si Perla Bucovinei, este situata la o altitudine de 802m in Depresiunea Dornelor, la 112km distanta de Suceava si 89km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna.
Vatra Dornei este cunoscuta ca o statiune pentru toate varstele, adresandu-se atat persoanelor care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane sau prin sporturile de iarna, sau care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic stimulent cu influenta benefica asupra sistemului nervos. Pentru refacerea sanatatii Vatra Dornei ofera factori naturali de cura cum sunt:
-izvoarele cu apa minerala carbogazoase
-izvoarele termale, bicarbonatate, calcice, magnezice si sulfuroase
-mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de CO2
-namolul de turba din zona Poiana Stampei

Din statiune telescaunul urca pe o distanta de 3 km pana in varful Dealului Negru la 1300 m altitudine. La coborare privelistea este impresionanta.
Calatoriile cu bicicleta pe cararile muntilor fascineaza tinerii in special, dornici sa-si testeze calitatile fizice.


Serviciile SPA sunt optionale, contra cost, 2 ore.
Turistii achita la fata locului taxa hoteliera!!!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie