Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dorna din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri. Este pozitionat la baza partiei Parc.
Dotari generale: restaurant -20 locuri, parcare proprie, internet.
Sali de conferinta: sala de 55 locuri dotata cu: internet wireless gratuit, videoproiector, ecran proieceeie , flipchart, microfon.
Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu cada -sau cu hidromasaj, internet, uscator de par, halate de baie, papuci de unica folosinta, produse de ingrijire, acces in camere pe baza de cartela magnetica.
Observatii : Accesul gratuit la piscina (intre orele 10.00 -21.00), sauna, sala de fitness si jacuzzi. Servicii masa: se acorda in restaurantul Dorna unde atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, locatie accesibila, designul relaxant, sunt doar cateva din motivele datorita carora locatia este ideala pentru o masa memorabila.
Facilitati copii: Pentru ca si cei mici sa savureze din plin vacanta la Hotel Dorna le punem la dispozitie o lume colorata unde isi pot petrece timpul.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita cu apa incalzita, SPA -sauna uscata, sauna umeda, sala fitness
Tratament: Hotelul dispune de baza de tratament proprie unde se trateaza afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, sechele dureroase dup fracturi, entorse, luxatii.
Proceduri: electroterapie, socterapie, magnetoterapie, laser, bai carbogazoase (naturale), bai de plante, parafina, masaj, gimnastica medicala.
Hotel Dorna organizeaza petreceri private in sala de conferinte, intr-o ambianta intima.
Atractii turistice: Vatra Dornei este punctul de plecare catre renumitele manastiri din Bucovina: Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Acoperamantul Maicii Domnului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie