Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 45 hoteluri

Covasna, Romania

Hotelul Clermont este situat in partea de est a statiunii Covasna la aproximativ 50 m de strada principala Acesta beneficiaza de o priveliste incantatoare oferita de muntii impaduriti care il incadreaza pe trei laturiHotelul Clermont este usor de loc . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul TTS este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna la 564 m altitudine si aproximativ 100 m de strada principalaAcesta ofera acces gratuit la internet WiFi si un centru spa Hotelul are gratar si sauna iar oaspetii pot lua m . . .

Sfantu Gheorghe, Romania Vezi locatia pe harta

Sfântu Gheorghe este un oraș în rapidă dezvoltare și ca afacere locală progresăm cu el Am creat ceva unic în județul Covasna un hotel de afaceri de 4 Hotelul dispune de 42 de camere o sala de meeting de pana la 40 de locuri in teatru parcar

Sfantu Gheorghe, Romania Vezi locatia pe harta

Bobocel Villa situată în frumosul sat Sfântu Gheorghe din Delta Dunării este construita in anul 2022 situata aproape de centrul localității pe strada principala in apropierea pontonului Navrom a restaurantului La Sfătoi si a magazinului ali

Covasna, Romania

Hotel Bradul este asezat in renumita Vale a Zanelor din statiunea Covasna la 564 m altitudineHotelul este amplasat in partea estica a statiunii intr-o zona impadurita pozitie ce ii confera o priveliste deosebita asupra intregii zone Este o locatie pr . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

După modernizarea integrală Căprioara SPA Wellness Resort s-a redeschis începând cu data de 15 august 2016 În urma unei investiții substanțiale Căprioara SPA Wellness Resort se prezintă pe piața turistică cu o înfățișare comple

Covasna, Romania

Tratament balnear Asigura 1 consultatie medicala la sosire si 3 procedurizi numai larecomandarea medicului din statiune - In zilele de sambata se efectueaza doarprocedurile cu factori naturali mofeta si baile carbogazoase Procedurile neefect . . .

Covasna, Romania

Hotelul Caprioara 4 este una dintre cele mai cunoscute unitati de cazare si tratament din statiunea Covasna statiune de renume international cu caracter unic datorita bogatiei sale in resurse naturale utilizate in preventia si tratamentul bolilor ca . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Caprioara este situat in centrul statiunii Covasna statiune de renume international facand parte din statiunile cu caracter unic datorita bogatiei sale in resurse naturale care sunt utilizate in prevenirea si tratarea bolilor sistemului cardi . . .

Sfantu Gheorghe, Romania Vezi locatia pe harta

Casa Moreana este situata in centrul statiunii Intrarea la cazare se face din strada principala care duce direct in centrul Comunei Aproape de Restaurant La Sfatoi Market La Doi Pasi la 5 minute de miniportul de acostare ambarcatiuni la 5 minute de a . . .

Covasna, Romania

HOTEL Amplasat in statiunea CovasnaCAMERE 120 spatii de cazare structurate in camere duble dotate cu grup sanitar TV telefonFACILITATI Hotelul nu dispune de restaurant turisti avand acces la restaurantul Hotelului Covasna acesta avand o capacitate d . . .

Covasna, Romania

Hotelul cu un regim de inaltime P10este amplasat leenga hotelul Covasna aveend legatura interioara cuacesta cu Restaurantul Covasna 3 si cu Baza de Tratament prinpozitia acestuia conferind turistilor o priveliste deosebitaasupraintregii statiuniHotel . . .